3D FULL SCREEN GLASS GALAXY S8 CLEAR

19.90

Karkaistu 3D kirkas Lasikalvo, viimeistele puhelimesi ulkonäkö, unohtamatta jotta kosketusnäyttö saa parhaan suojauksen mitä markkinoilla on. Tempred Glass for best Protection.
Parasta suojausta näytölle, parhaasta materiaalista (karkaistu, oleofobisella kalvolla päällystetty Lasi). HUOM! KÄYTTÄESSÄ FLIP CASEA JA TAKAKUORTA, ÄLÄ OTA KUORIA POIS ASENTAESSA PANSSARILASIA. NÄIN KOHDISTUS ON PAREMPI JA TUOTTEET ISTUVAT KESKENÄÄN PAREMMIN. Lujuusluokka: 9H, antaa kovansuojan naarmuja, pölyä ja likaa vastaan, Vahvuus vain 0,3mm, Ei heijasta, Täysin läpinäkyvä, ei vaikuta näytön laatuun eikä kosketusnäytön ominaisuuksiin, Helppa asentaa ja irroittaa, ei jätä jälkiä. Takuuaika 0kk

tuotetunnus (SKU) 860-9864 Osastot: ,

Kuvaus

Karkaistu 3D kirkas Lasikalvo, viimeistele puhelimesi ulkonäkö, unohtamatta jotta kosketusnäyttö saa parhaan suojauksen mitä markkinoilla on. Tempred Glass for best Protection. Parasta suojausta näytölle, parhaasta materiaalista (karkaistu, oleofobisella kalvolla päällystetty Lasi). HUOM! KÄYTTÄESSÄ FLIP CASEA JA TAKAKUORTA, ÄLÄ OTA KUORIA POIS ASENTAESSA PANSSARILASIA. NÄIN KOHDISTUS ON PAREMPI JA TUOTTEET ISTUVAT KESKENÄÄN PAREMMIN. Lujuusluokka: 9H, antaa kovansuojan naarmuja, pölyä ja likaa vastaan, Vahvuus vain 0,3mm, Ei heijasta, Täysin läpinäkyvä, ei vaikuta näytön laatuun eikä kosketusnäytön ominaisuuksiin, Helppa asentaa ja irroittaa, ei jätä jälkiä.

Lisätietoja (klikkaa tästä PDF-tiedosto auki)