CANON MAXIFY MB2755 monitoimilaite

229,00

CANON MAXIFY MB2755 monitoimitulostin • värimustesuihku laite • arkinsyöttölaite • USB/LAN/Wi-Fi liitännät • Takuu 12kk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja tuotteesta

Ei varastossa (toimitusaika-arvio 2-14 arkipäivää toimittajiemme varastotilanteesta riippuen)

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): 0958C039 Osastot: ,

Kuvaus

Värimonitoimilaite kotitoimistoihin. Canon MAXIFY MB2750 -sarjan monitoimilaitteella mobiilitulostus ja pilvipalvelujen käyttö onnistuu saumattomasti. Lisäksi sen 500 arkin kapasiteetti ja suuri tulostusnopeus maksimoivat tuottavuuden.

 • Kotitoimistoihin, joissa tarvitaan tehoa
  Monipuolinen tulostin, skanneri, kopiokone ja faksi kotitoimistoihin. Canon MAXIFY MB2755 on varustettu 500 arkin paperikasetilla ja 50 arkin asiakirjansyöttölaitteella. Laadukkaan DRHD-musteen ansiosta tulosteiden värit ovat kirkkaita, tekstit teräviä ja mustat entistäkin mustempia. Ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 6 sekuntia.
 • Tuottavuus tähtäimessä
  Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperityyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille tai kopioida henkilökortteja kaksipuolisesti. 7,5 cm: n (3 tuuman) TFT-kosketusvärinäyttö ja parannettu käyttöliittymä tuovat tulostamisen, kopioinnin ja skannauksen vain muutaman painalluksen päähän.
 • Mobiilikäyttö ja pilvipalvelut
  Tulostaminen ja skannaaminen mobiililaitteista on helppoa, sillä laite tukee Google Cloud Print-, Apple AirPrint (iOS)-, Mopria- ja Canon PRINT -sovelluksia. Voit siis tulostaa pilvestä ja skannata tiedostoja pilvipalveluihin. Sisäänrakennetun tukiaseman ansiosta tulostimeen saa yhteyden älylaitteella myös ilman Wi-Fi-verkkoa.
 • Kattavat seuranta- ja huoltotoiminnot
  Laitteen käyttäjämääriä voidaan rajoittaa IP-osoitteen suodatuksella, ja SMTP-tuki tekee sähköpostiin skannaamisesta turvallista. Muiden asetusten avulla järjestelmänvalvojat voivat konfiguroida tulostimen helposti ja rajoittaa tiettyjen toimintojen, kuten USB-muistiin skannauksen, käyttöä.
 • Liittäminen verkkoon
  Canon MAXIFY MB2750 -sarja tukee SNMP-protokollaa, jonka ansiosta laitetta on helppo hallita ja sen saa kätevästi liitettyä osaksi toimiston nykyistä verkkoa. SNMP: n avulla voidaan tarkkailla mm. musteen määrää, virhetiloja ja sivumääriä.

Lisätiedot

Paino12,1 kg
Mitat38,9 × 46,3 × 32 cm

Saatat myös pitää...