EnGenius EWS2910P WLAN-kontrolleri EOL

EnGenius EWS2910P WLAN-kontrolleri • Neutron –sarjan 8-porttinen kytkin EWS2910P on Gigabit PoE 802.3af ja siinä on sisäänrakennettu helppokäyttöinen selainpohjainen EnGenius hallintaohjelmisto. EWS2910P kytkin voi hallita 20 tukiasemaa (AP). • Takuuaika 12kk

Kysy tarjous tuotteesta asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu(at)datapalvelu.fi)

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): EWS2910P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

EnGenius EWS2910P WLAN-kontrolleri

Langattoman Verkon Hallintakytkin 20AP 8-porttinen GBE, POE.AF 61.6W 2GBE 2SFP L2 DT. Neutron –sarjan 8-porttinen kytkin EWS2910P on Gigabit PoE af ja siinä on sisäänrakennettu helppokäyttöinen selainpohjainen EnGenius hallintaohjelmisto. EWS2910P kytkin voi hallita 20 tukiasemaa (AP). Porttikohtainen 15W PoE-tuki on käytössä kaikissa 10/100/1000Mbps PoE-porteissa ja maksimi tehonsyöttö on 61.6 wattia.

EnGenius Neutron –tuoteperheen kytkimet ovat yrityksille suunniteltuja kustannustehokkaita ja luotettavia Layer 2 -kytkimistä. Yrityskäytössä olevat kytkimet ovat poikkeuksetta hallittavia kytkimiä, joihin voidaan määritellä toisistaan erillisiä lähiverkkoja (VLAN). Usein yritysverkot suunnitellaan siten, että työasemat kytketään L2-kytkimiin, jotka yhdistetään toisiinsa tehokkaammilla L2 tai L3-kytkimillä ja palomuureilla.

EnGeniuksen hallintaohjelmisto tarjoaa helppokäyttöisen selainpohjaisen käyttöliittymän ylläpitoa varten. Sen avulla verkosta vastaavat voivat etähallita EnGenius tukiasemia (AP), valvoa verkon kaistanleveyttä ja dynaamisesti säätää langattoman verkon kattavuutta koko kiinteistössä. Ohjelmisto sisältää myös visuaalisia työkaluja verkkotopologian hallintaan. Käyttäjä voi esimerkiksi ladata kiinteistön pohjapiirroksen ohjelmaan ja sijoittaa olemassa olevat tukiasemat pohjapiirrokseen, tämän jälkeen voidaan paremmin kartoittaa missä tukiasemia seuraavaksi saatetaan tarvita.

Lisätiedot

Paino0,6 kg (kilogramma)
Mitat24 × 10,5 × 2,7 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...