EnGenius EWS360AP WLAN sisätukiasema

EnGenius EWS360AP WLAN sisätukiasema • EWS-tukiasema tarjoaa nopean Wi-Fi-yhteyden ruuhkaisissa ja häiriöherkissä ympäristöissä, joten se on ihanteellinen ratkaisu hotelleille, kouluille ja yrityksille, joille tehokas langaton verkko on tärkeä osa yrityksen toimintaa. • Takuuaika 12kk

Kysy tarjous tuotteesta asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu(at)datapalvelu.fi)

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja tuotteesta

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): EWS360AP Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

EnGenius EWS360AP WLAN sisätukiasema

MANAGED AP INDOOR DUAL BAND 11AC 450+1300MBPS 3T3R+3T3R GBE POE.AT 6*5DBI. Monipuolinen EnGenius Neutron EWS-tukiasemasarja ammattikäyttöön. EWS-tukiasema tarjoaa nopean Wi-Fi-yhteyden ruuhkaisissa ja häiriöherkissä ympäristöissä, joten se on ihanteellinen ratkaisu hotelleille, kouluille ja yrityksille, joille tehokas langaton verkko on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Tukiasemat toimivat itsenäisinä, mutta ne saadaan myös liitettyä keskitettyyn hallintaan Neutron sarjan kytkimien avulla.

Jopa 50 EWS-tukiaseman klusterointi eli ryhmittely mahdollista helpon ja nopean hallinnan kautta. Muutokset yhdessä tukiasemassa päivittyvät automaattisesti kaikkiin samassa klusterissa oleviin tukiasemiin. Klustereita voi myös luoda useampia. Kaikenkokoisiin yrityksiin kohdistuu nykyään paineita tarjota moitteettomasti toimivia langattomia verkkoja. Tukiasemat tarjoavat langattoman yhteyden langalliseen verkkoon tietokoneille ja muille laitteille.

Käyttäjillä on käytössään mitä erilaisempia älypuhelimia, taulutietokoneita ja kannettavia ja nämä kaikki tarvitsevat kattavaa, turvallista ja häiriötöntä langatonta verkkoyhteyttä. Tähän käyttöön on suunniteltu EnGenius EWS-tukiasemasarja.

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat20 × 20 × 5 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...