EnGenius EWS7952FP WLAN-kontrolleri

EnGenius EWS7952FP WLAN-kontrolleri • EnGenius Neutron –tuoteperheen kytkimet ovat yrityksille suunniteltuja kustannustehokkaita ja luotettavia Layer 2 -kytkimiä. Yrityskäytössä olevat kytkimet ovat poikkeuksetta hallittavia kytkimiä, joihin voidaan määritellä toisistaan erillisiä lähiverkkoja (VLAN). • Takuuaika 12kk

Kysy tarjous tuotteesta asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu(at)datapalvelu.fi)

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja tuotteesta

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): EWS7952FP Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

EnGenius EWS7952FP WLAN-kontrolleri

LANGATTOMAN VERKON HALLINTA KYTKIN, 50AP, POE, GBE, 48-PORTTINEN, POE.AT 740W 4SFP L2 19I. Neutron –sarjan 48-porttinen EWS7952FP kytkin.

EnGenius Neutron –tuoteperheen kytkimet ovat yrityksille suunniteltuja kustannustehokkaita ja luotettavia Layer 2 -kytkimiä. Yrityskäytössä olevat kytkimet ovat poikkeuksetta hallittavia kytkimiä, joihin voidaan määritellä toisistaan erillisiä lähiverkkoja (VLAN). Usein yritysverkot suunnitellaan siten, että työasemat kytketään L2-kytkimiin, jotka yhdistetään toisiinsa tehokkaammilla L2 tai L3-kytkimillä ja palomuureilla.

EnGeniuksen hallintaohjelmisto tarjoaa helppokäyttöisen selainpohjaisen käyttöliittymän ylläpitoa varten. Sen avulla verkosta vastaavat voivat etähallita EnGenius tukiasemia (AP), valvoa verkon kaistanleveyttä ja dynaamisesti säätää langattoman verkon kattavuutta koko kiinteistössä. Ohjelmisto sisältää myös visuaalisia työkaluja verkkotopologian hallintaan. Käyttäjä voi esimerkiksi ladata kiinteistön pohjapiirroksen ohjelmaan ja sijoittaa olemassa olevat tukiasemat pohjapiirrokseen, tämän jälkeen voidaan paremmin kartoittaa missä tukiasemia seuraavaksi saatetaan tarvita.

Lisätiedot

Paino6,42 kg (kilogramma)
Mitat41 × 44 × 4,4 cm (senttimetri)