F-Secure SAFE (3 vuotta/1 laite) ESD

89,90

F-Secure SAFE (3 vuotta/1 laite) ESD • sähköinen lisenssi • F-Secure SAFE suojaa niin tietokoneita, älypuhelimia kuin tablettejakin. • Takuu 0kk

Tuotetunnus (SKU): FCFXBR3N001X2 Osastot: , ,

Kuvaus

F-Secure SAFE (3 vuotta/1 laite) ESD

F-Secure SAFE on helppo ratkaisu suojaamaan kaikkia käyttämiäsi laitteita; niin tietokoneita, älypuhelimia kuin tablettejakin. Tämä pilvipohjainen ratkaisu tuo laitteisiisi maailman parhaan Internet-suojauksen ja varmistaa, että kaikki toimii sujuvasti vaikuttamatta laitteesi suorituskykyyn.

F-Secure SAFE -ratkaisussa on kaikki, mitä tarvitset kaikkien laitteidesi kattavaan reaaliaikaiseen suojaamiseen. Maailman paras suojaus torjuu virukset, vakoiluohjelmat, tietomurrot ja identiteettivarkaudet. Ratkaisu estää haitalliset sivustot ja verkkohyökkäykset selailun aikana. Huoleton surffailu, verkkopankkien käyttäminen ja nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. F-Secure SAFE suojaa sinua.

Tämä on ladattava tuote (sähköinen lisenssi), lähetämme aktivointikoodin ja asennusohjeet tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom.! Tuotteella ei ole palautusoikeutta.