LOGITECH M590 Silent Langaton Bluetooth Hiiri EOL

42,90

LOGITECH M590 Silent • Optinen langaton hiiri oikeakätiselle • 7 painiketta • Bluetooth, 2.4 GHz • USB johdoton vastaanotin • Graphite • EOL-tuote • Takuuaika 24kk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja tuotteesta

Varasto loppu

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): 910-005197 Osastot: ,

Kuvaus

Logitech M590 Silent – Hiiri – oikeakätinen – optinen – 7 painiketta – langaton – Bluetooth, 2.4 GHz – USB johdoton vastaanotin – grafiitti sävy

M590 Multi-Device Silent -hiiren avulla voit suorittaa tehtäväsi äänettömällä tehokkuudella. Logitech Flow -tekniikalla voit liikkua saumattomasti ja lähes taianomaisesti kahden tietokoneen välillä ja kopioida tietoja koneelta toiselle. 90 prosenttia hiljaisemman napsautusäänen ansiosta et häiritse muita ympärilläsi.

Ota kaikki hyöty irti M590-hiirestä ja työskentele sulavasti eri tietokoneiden välillä Logitech Flow -tekniikan avulla. Voit siirtää hiiren osoitinta kahden tietokoneen välillä ja jopa kopioida ja liittää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle. Tehokkaampaa kuin sähköpostien lähettäminen itsellesi.

Samalla napsautustuntumalla ja yli 90 % hiljaisemmilla napsautusäänillä sinä ja ympärilläsi olevat ihmiset pääsette nauttimaan hiljaisesta kokemuksesta. Lisäksi M590-hiiren tassut on valmistettu korkean suoritustason materiaalista ja kumipyörä hiljaista liukumista ja vierittämistä varten.

Erittäin tarkassa vierityspyörässä urat ovat entistä lähempänä toisiaan, joten pitkien verkkosivujen selaaminen käy entistä nopeammin ja helpommin.

Kaksi peukalopainiketta tuo ohjattavuutta juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Painikkeet on ohjelmoitu taaksepäin ja eteenpäin siirtymiseen verkkosivuilla, mutta voit mukauttaa ne omiin tarpeisiisi sopiviksi Mac OS X- ja Windows -käyttöjärjestelmissä lataamalla Logitech Options -ohjelmiston.

Tämä hiiri ei väsähdä: saat 24 kuukaudeksi virtaa yhdellä AA-paristolla. Automaattinen lepotila ja virtapainike säästävät virtaa, ja merkkivalo säästää sinut ikäviltä yllätyksiltä.

Saatat myös pitää...