OnePlus Pad 8/128GB Halo Green Wi-Fi -tabletti

529,00

OnePlus Pad 8/128GB Halo Green Wi-Fi -tabletti • 11,61″ 2.8K -näyttö • OxygenOS 13.1 • 8GB RAM • 128GB ROM • 9510 mAh akku • Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 • Takuu 24 kk

 

Ei varastossa (toimitusaika-arvio 2-14 arkipäivää toimittajiemme varastotilanteesta riippuen)

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): 5511100005 Osastot: , ,

Kuvaus

OnePlus Pad 8/128GB Halo Green Wi-Fi -tabletti

Nopea ja sujuva käyttökokemus yhdistää kaikki OnePlus-laitteet. OnePlus Pad nostaa mobiililaitteiden käyttökokemuksen uudelle tasolle saumattomalla tehokkuudella, mukaansatempaavalla viihteellä ja mukavalla muotoilulla. Tervetuloa nauttimaan verrattoman sujuvasta digitaalisesta elämästä.

Kevyt raskassarjalainen

Tyylikäs, ultrakannettava muoto henkii mukavuutta. Laite on vain 6,54 mm paksu, ja se painaa vain 552 g.

Hienostuneisuutta ja mukavuutta

Tyylikäs. Ultrakannettava. Mukava koko päivän. Hienostuneisuuden ja käyttömukavuuden yhdistävä OnePlus Pad ‑lippulaivamalli on matkakumppani, joka on aina mukanasi.

Sulava sisältä ja ulkoa

Yksiosainen CNC-alumiinirunko ja kaareva 2,5D-lasi ovat saumattomasti sileitä, mikä lisää käyttömukavuutta. Käytä yhdessä OnePlus Stylon kanssa, niin voit parantaa tehokkuuttasi entisestään.

Täydellinen näyttö

Tervetuloa käyttämään maailman ensimmäistä tablettia, jossa on 7:5-kuvasuhteen näyttö. Kutsumme sitä ReadFitiksi. Siinä on entistä suorakulmaisempi näyttö, joka parantaa näkyvyyttä ja kosketuskokemusta.

Vähemmän on enemmän

7:5-kuvasuhteen ansiosta 11,61 tuuman näyttö tuottaa täydellisen kuvan. Se pystyy näyttämään lähes saman alueen kuin 12 tuuman näyttö normaalilla kuvasuhteella. Kirjamainen käyttökokemus parantaa luettavuutta ja kosketuskokemusta koko päivän käytössä.

Suuri 88 %:n näytön ja rungon suhde ja 6,7 mm:n erittäin ohuet kehykset tuottavat mukaansatempaavan käyttökokemuksen.

Helppo katsella

Näyttö, jonka huippukirkkaus on 500 nitiä, on todella loistava. Se säästää myös silmiäsi. 2 048 tasoa kattavan älykkään kirkkaudensäädön ansiosta katselukokemus on aina mukava, niin sisällä kuin myös ulkona.

Sujuva katselukokemus

Erittäin tasainen 144 Hz:n virkistystaajuus tehostaa katselua. Vieritys on erittäin herkkää ja saumatonta. Videosisällöstä tulee elokuvamaista, kun taas mobiilipelaaminen on erittäin sujuvaa.

Näytön tarkkuus on 2 800 x 2 000 pikseliä, ja vaikuttava 296 PPI:n pikselitiheys parantaa kuvien eloisuutta ja tekstin terävyyttä.

Loistavat värit

Koe 10-bittisen True Color ‑tekniikan luonnolliset ja eloisat värit tabletin näytössä. Huippuluokan väritarkkuus takaa eloisat ja luonnolliset värit, jotka herättävät sisältösi eloon.

Tehosta äänentoistoa

Esittelyssä Omnibearing Sound Field ‑tekniikka. Nauti parannetusta äänenlaadusta ja optimaalisesta äänestä mistä tahansa suunnasta OnePlussan ainutlaatuisen tekniikan ja neljän tehokkaan kaiuttimen ansiosta.

Näe. Kuule. Kuvittele uudelleen.

Yhteistyö Dolbyn kanssa takaa huippuluokan viihdekokemuksen. Dolby Vision HDR-katselu parantaa katselua erittäin eloisalla kuvalla ja upeilla väreillä. Dolby Atmos ‑tekniikan ansiosta akustiikka on entistä elokuvamaisempi ja luonnollisempi.

Moniajon mestari

Tehosta moniajoa erittäin suorituskykyisillä laitteilla. Älykästä tekoälyä hyödyntävä OnePlus Pad sopii täydellisesti työskentelyyn, opiskeluun ja pelaamiseen.

Loistavaa suorituskykyä vaivattomasti

Dimensity 9000 ‑huippusiru tekee OnePlus Padista täydellisen tabletin, jolla voit nauttia nopeasta ja sujuvasta käyttökokemuksesta. Kahdeksan suorituskykyistä, mutta energiatehokasta suoritinydintä nopeuttavat vaivattomasti kaikkea, mitä teet.

Tehosta sovelluksia

8 Gt:n suuri LPDDR5-RAM-muisti tuo käyttöön uusia mahdollisuuksia. Käynnistä jopa 18 sovellusta ja käytä niitä taustalla kaikkiin tarvitsemiisi moniajotehtäviin. Tue työskentelyä ja pelaamista vaivattoman tehokkaasti.

Viileämpi supertietokone

Edistyksellinen Dynamic Computing Engine ‑alusta nopeuttaa ja sujuvoittaa käyttökokemusta. Älykkäät AI-algoritmit tukevat digitaalista elämääsi turvallisuutta ja tehokkuutta edistävillä keskeisillä toiminnoilla.

Hyödynnä valmiustilaa

Vaikuttava 1 kuukauden valmiusaika tarjoaa uskomatonta monipuolisuutta. Jatka jopa usean viikon kuluttua siitä, mihin jäit. Suuren 9 510 mAh:n akun varaus riittää jopa 12,4 tunnin videotoistoon, joten ultrakannettava OnePlus Pad on ”käytettävissä kaikkialla ja” on ”valmiina kaikkeen”.

Tunnissa virtaa koko päiväksi

67 W:n SUPERVOOC sinun ei enää koskaan tarvitse tarttua latauskaapeliin. Voit ladata akun täyteen hieman yli 60 minuutissa. Edistyksellisen Battery Health Engine ‑tekniikan ansiosta myös lataaminen on turvallisempaa.

Helppo yhteys, vaivaton tehokkuus

Auto Connect ‑toiminto sujuvoittaa ja nopeuttaa laitteiden välisiä yhteyksiä. Yksinkertaista työskentelyä ja tehosta pelaamista siirtymällä älypuhelimen näytöstä OnePlus Padiin tai vielä suurempaan näyttöön.

Näyttöjen välinen lähetys

Kun pystyt ottamaan kuvia ja videoita puhelimellasi, tabletti vastaanottaa puhelimen kuvan reaaliajassa ja ryhtyy muokkaamaan sitä, mikä auttaa lisäämään luovuutta.

Tablettia käytettäessä voit myös tarkistaa matkapuhelimesi viestit ajoissa ja tarkistaa tärkeät ilmoitukset yhdellä silmäyksellä.

Vaivaton hallinta

Hallitse televisiotasi OnePlus Padilla. Suoratoista upeaa sisältöä, peilaa tabletin näyttö ja etsi lisää tapoja pysyä synkronoituna.

Sujuva käyttö

Etsi lisää tapoja virtaviivaistaa OnePlus Padin käyttökokemusta. Olipa kyse työskentelystä, pelaamisesta tai jostakin muusta niiden väliltä, etsi uusia tapoja sujuvoittaa käyttöä.

Pysy kuvassa

Limelight-tekniikka pitää sinut huomion keskipisteessä 8 MP:n etukameran avulla. Pidä entistä tiiviimmin yhteyttä perheenjäseniin ja ystäviin videopuheluiden aikana. Käytä handsfree-toimintoa ja tutustu tähän tehokkaaseen moniajo-ominaisuuteen käytännössä.

Turvallinen. Suojattu. Saumaton.

Työskentele huoletta OnePlus Padilla. Ilmoitukset pysyvät piilossa OnePlus Padin reaaliaikaisen silmien tunnistuksen ansiosta. Työskentele saumattomasti ja nauti entistä turvallisemmasta lukukokemuksesta

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 11,61″ LCD, tarkkuus 2800 x 2000, 7:5-kuvasuhde, jopa 144 Hz virkistystaajuus, 1400:1 -kontrasti, 500 nitin kirkkaus, Delta E <2
 • Suoritin: MediaTek Dimensity 9000
 • Grafiikka: ARM G710 MC10
 • RAM-muisti: 8 Gt LPDDR5
 • Tallennustila: 128 Gt (UFS 3.1)
 • Kamera: 8 MP etukamera (1080p @ 30 fps), 13 MP takakamera (4K @ 30 fps)
 • Liitännät: USB-C
 • Anturit: geomagneettinen anturi, valoanturi, kiihtyvyysanturi, painovoima-anturi, gyroskooppi, värilämpötila-anturi, Hall-anturi
 • Yhteydet: Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth v5.3 BLE
 • Mitat: 258,03 x 189,41 x 6,54 mm
 • Paino: 552 g
 • Akku: 9 510 mAh / 36,99 Wh, lataus 67 W SUPERVOOC
 • Käyttöjärjestelmä: OxygenOS 13.1
 • Pakkauksen sisältö: OnePlus Pad, USB Type-C -kaapeli, pikaopas, turvallisuustiedot ja takuukortti

Lisätiedot

Paino0,552 kg (kilogramma)
Mitat0,65 × 25,8 × 18,94 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...