Ale!

TP-LINK Archer C20i AC750 -reititin EOL

39,90

TP-LINK Archer C20i AC750 -reititin • 2,4 GHz ja 5 GHz Wi-Fi • Tiedonsiirtonopeus 2,4 GHz 300 Mbps ja 5 GHz 433 Mbps • 4*10/100 LAN-porttia • 1*WAN-portti • Takuu 36kk

Loppuerä, 1 kpl/asiakas.

Varasto loppu

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): ARCHERC20I Osastot: , ,

Kuvaus

TP-LINK Archer C20i AC750 -reititin

  • Loppuerä, 1 kpl/asiakas.

Tukee 802.11ac standardia ja seuraavan sukupolven Wi-Fiä
TP-LINKin Archer C20i:ssä on seuraavan sukupolven WiFi – 802.11ac ja se on taaksepäin yhteensopiva 802.11n standardin kanssa ja siinä on 3 kertaa nopeampi Wireless N-nopeus. Korkeampi energiatehokkuus ja turvallisuus tekevät 802.11ac:sta erinomaisen välineen multimediaverkon nopeuttamiseen ja dataruuhkien ratkaisemiseen.

Viiveettömät 733Mbit/s kaksitaajuusyhteydet
Archer C20i tarjoaa kahden erillisen verkon – 433Mbit/s langaton nopeus kristallinkirkkaalla 5GHz kaistalla ja 300 Mbit/s 2,4 GHz-kaistalla – joustavuuden ja erinomaisen langattoman kommunikoinnin. Yksinkertaisemmat tehtävät kuten sähköpostin lähettäminen tai surffailu hoituu hyvin 2,4 GHz-taajuudella, kun taas kaistanleveyttä vaativat tehtävät kuten online-pelaaminen ja HD-suoratoisto kulkevat 5GHz: taajuudella – samanaikaisesti!

Vakaa ympärisäteilevä signaali ja ylivoimainen langaton peittoalue
3 korkeampilaatuista antennia mahdollistavat erinomaisen langattoman verkkosuorituskyvyn, jonka signaali on vakaa joka suuntaan ja jonka nopeudet ovat korkeat etäältäkin. Tämä tarjoaa uskomattoman langattoman peittoalueen ja luotettavan verkon koko kotiisi tai konttoriin.

Helppo USB-tallennus ja jako
USB-portti mahdollistaa tulostimen, tiedostojen ja median jakamisen lähiverkossa tai FTP-palvelimen kautta ollessasi poissa kotoa.

Vierasverkko
Vierasverkko tarjoaa turvallisen WiFi-verkkoon pääsyn koti- tai konttoriverkossa.

Lapsilukko
Vanhemmat tai verkonylläpitäjät voivat jakaa rajoitetun pääsyn verkkoon lapsille tai henkilökunnalle.

Helppo asennus
Asennus-CD:ssä on TP-Linkin optimoitu konfigurointityökalu, joka auttaa käyttäjiä asentamaan ja konfiguroimaan langattomia verkkoasetuksia parissa minuutissa.

IPv6 tuki
Archer C7:ssa on IPv6-tuki, mikä on tärkeää seuraavan sukupolven internetissä ja mahdollistaa monia uusia palveluita ja parannettuja käyttäjäkokemuksia.