Ale!

Xiaomi Roborock S8 Sonic -robotti-imuri musta

Alkuperäinen hinta oli: 679,00€.Nykyinen hinta on: 599,00€.

Xiaomi Roborock S8 Sonic -robotti-imuri musta • Latausaika 360 min. • Käyttöaika 180 min. • Suositeltu maksimi siivousalue: 300 m² • Takuu 24kk

 

Ei varastossa (toimitusaika-arvio 2-14 arkipäivää toimittajiemme varastotilanteesta riippuen)

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): S852-00 Osastot: ,

Kuvaus

Xiaomi Roborock S8 Sonic -robotti-imuri musta

Roborock S8 -robotti-imuri tekee kodin imuroinnista vaivattoman kokemuksen! Älykäs navigointi jopa useammassa kerroksessa sekä pimeässä tekee siitä erinomaisen siivousapurin kellon ympäri, ja samanaikainen imurointi ja moppaus tuovat huolettomuutta jokaiseen siivouspäivään. Erityiset teho-ominaisuudet, kuten suuri akku, ääniaallot, kaksoisharja ja mattojen havainnointi, viimeistelevät kiiltävät ja pienimmästäkin liasta puhtaat lattiat. Nosta siis jalkasi sohvalle ja nautiskele omasta ajastasi sillä aikaa, kun tämä tehopakkaus hoitaa lattioiden puhdistuksen!

 • DuoRoller – kohti entistä parempia siivoustuloksia
  Unohda inhottavat tukkeumat ja nauti tuplaharjan tuomasta mukavuudesta ja yhä tehokkaammasta siivouksesta! Roborock S8 -robotti-imurin DuoRoller-kumiharja on suunniteltu kestämään, sillä sen erityinen muotoilu takaa, etteivät hiukset pääse takertumaan harjan ympärille. Tämän ansiosta tukoksia syntyy entistä vähemmän ja näin robotti-imurisi saa tehdä työtään ilman haittatekijöitä. Tuplaharja soveltuu kaikkien mattojen ja lattiapintojen imurointiin aina parketeista kaakeleille.
 • Suuri imuteho sekä lattioilla että matoilla
  Roborock S8 varmistaa, että minkä tahansa sotkun siivoaminen käy hetkessä! Äärimmäisen suuren, parannellun HyperForce® 6000 Pa imutehon ansiosta yksikään murunen ei jää tältä robotti-imurilta huomaamatta, vaan se puhdistaa pienimmätkin sotkut lattioilta vaivatta. Näppärän Carpet Boost+ -toiminnon ansiosta se myös lisää tehoaan matoilla, jolloin myös syvälle kaivautuneet liat ja lemmikkien karvat saavat kyytiä.
 • VibraRise® – värähtelevät ääniaallot perinpohjaiseen pesuun
  Robotti-imurin ainutlaatuinen VibraRise®-teknologia huolehtii, että jokainen moppauskerta sujuu huolellisesti. Ääniaallot puhdistavat lattioita värähtelemällä jopa 3000 kertaa minuutissa, ja tasainen paine takaa koko puhdistettavalle pinnalle kauniin kiillon. Näin jopa pinttyneet tahrat irtoavat lattioista vaivattomasti. Lisäksi matoille siirtyessä robotti-imuri nostaa mopin ylös, minkä ansiosta moppausvesi ei päädy kallisarvoisille matoille.
 • Älykästä esteiden väistelyä jopa pimeässä
  Edistyneet älyominaisuudet tuovat robotti-imurin käyttöön erityistä huolettomuutta. Laitteen PreciSense® LiDAR -navigointi skannaa ympäristöään luoden siitä tarkan kartan ja löytäen näin tiensä jokaiseen kotisi nurkkaan. 3D-strukturoitu valo ja infrapunakuvaus puolestaan mahdollistavat sulavan suunnistuksen kodissasi myös hämärissä olosuhteissa, minkä ansiosta voit luottaa erinomaiseen siivoustulokseen myös öisin sekä pimeinä talvi-iltoina. Jouhevan liikkumisen viimeistelevät vielä kuusi sisäänrakennettua sensoria, jotka havaitsevat pudotuksia ja estävät robotti-imuria esimerkiksi tippumasta portaikkoihin.
 • Kodin kokonaisvaltaista kartoitusta useammassa kerroksessa
  Roborock S8 tarjoilee sulavan liikkumisen lisäksi myös tarkkaa kartoitusta jopa suuremmasta kodista. 3D-kartoituksen avulla voit tarkistella kotiasi pienoiskoossa Mi Home -mobiilisovelluksesta ja merkitä siihen jopa yksittäisiä huonekaluja, mikä takaa yhä paremman siivoustuloksen jokaisella kerralla. Ja mikäli kodissasi on useampi kerros, niin ei hätää – monitasoisen kartoituksen ansiosta robotti-imuri kykenee tunnistamaan jopa neljä kodin kerrosta ja luo jokaiselle niistä oman pohjakartan. Tämän helpommaksi ei kodin siivous enää käy!
 • Hallinnoi helposti Mi Home -sovelluksella
  Kun lataat käyttöösi Mi Home -sovelluksen, voit karttojen tarkastelun lisäksi säätää myös muita asetuksia robotti-imurillesi. Aseta esimerkiksi siivoukselle erilaisia ajastuksia, merkitse siivottavia alueita, säädä veden virtauksen määrää ja voimakkuutta tai rajaa tiettyjä No-Go-alueita, joilla et halua robotti-imurin liikkuvan. Sovellus ehdottaa myös itse alueiden rajausta sen mukaisesti, missä se havaitsee robotti-imurin saattavan jäävän jumiin esimerkiksi johtoihin tai ahtaisiin paikkoihin.
 • Yksi lataus riittää suurempaankin kotiin
  Unohda kesken jääneet siivoushetket, sillä tämä robotti-imuri ei helposta hyydy. Roborock S8 -robotti-imuri siivoaa suuren 5200 mAh akkukapasiteetin ansiosta jopa 300 m² kokoisen alueen kerrallaan, joten edes isompi asunto ei ole perusteellisen imuroinnin esteenä. Akku kestää täyteen ladattuna jopa 3 tunnin yhtäjaksoisen siivouksen, jonka aikana kaikki kerätty lika ohjataan 400 ml kokoiseen pölysäiliöön.
 • Kaikki tarvikkeet helppoon käytön aloitukseen
  Roborock S8 -robotti-imurin mukana saat useita lisätarvikkeita, joiden ansiosta jo ensimmäisen siivouksen aloittaminen käy nopeasti. Pakkaus sisältää itse robotti-imurin lisäksi kompaktin kokoisen latausaseman, jossa lataat robotti-imurin täyteen vajaassa kuudessa tunnissa. Moppiliinan, vesisäiliön ja kosteudenkestävän alustan avulla moppaustoiminnon käyttäminen käy sujuvasti. Myös HEPA-suodatin kuuluu pakkaukseen, ja se huolehtii kotisi hyvästä sisäilmasta sekä bakteerien ja allergeenien tehokkaasta suodatuksesta.