Ajankohtaista

Vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta olemme avoinna normaalisti. Seuraamme ja noudatamme hallituksen ja terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia, jotta asiointi olisi turvallista myös poikkeustilanteen aikana.


Joustavat toimituskulut!

SS Datapalvelun verkkokauppa tarjoaa joustavat toimituskulut vuoden 2021 loppuun saakka! Yli 300 € tilauksiin ilmainen toimitus Postin noutopisteisiin!
Valitse Toimitus lähimpään Postiin -toimitustapa ostoskorissa tai kassalla.

Tarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on 31.12.2021.


Internet Explorer 11 -selaimen tuki päättyy

Sivustomme ei enää tue Internet Explorer 11 -selainta. Jos kohtaat ongelmia sivustollamme, suosittelemme käyttämään alempana mainittujen selaimien uusimpia versioita parhaimman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Tuetut selaimet (2 viimeisintä versiota):

  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge
  • Opera

Samsung Galaxy A12 nyt saatavilla! (Uusi 2021 malli)

SM-A125FZKVEUB

 

 

 

 

 

 

 

Neljä kameraa ja selfiekamera varmistavat laadukkaat kuvat
Monipuolisen neloiskameran neljän objektiivin avulla voit ottaa helposti syviä, tarkkoja ja laajoja kuvia. Yritä nostaa kohde esiin taustaa sumentavalla bokeh-tehosteella. Selfiekameran avulla voit nostaa itsesi keskipisteeseen.

Mukavaa muotoilua
Pehmeiden muotojen ansiosta puhelimen käsittely on helppoa. A12 on saatavana väreissä Black, Blue ja White.

Suuri 6,5” Infinity-V-näyttö
Galaxy A12:ssa on suuri 6,5 tuuman Infinity-V-näyttö, joka kattaa 93 % puhelimen pinta-alasta (etukamera vie osan pinta-alasta). Katselukokemus on mahdollisimman hyvä.

Koko pitkän päivän kestävä tehokas akku
Galaxy A12 -puhelimessa on erittäin tehokas 5 000 mAh:n akku. Se tarkoittaa, että voit kuvata ja jakaa sisältöä koko pitkän päivän ilman keskeytyksiä.

Pikalataus
Galaxy A12:ssä on pikalataus, mikä lisää käyttöaikaa. Toisin sanoen se latautuu nopeammin ja sitä tarvitsee ladata harvemmin.

Sormenjälkitunnistus sivulla
Puhelimen voi avata nopeasti ja helposti sivulla olevan sormenjälkilukijan avulla.

Samsung Knox takaa tietoturvan
Palkittu Samsung Knox -tietoturvaratkaisu suojaa puhelinta monitasoisesti heti kun käynnistät sen.

Uusi vuoden 2021 malli on nyt saatavilla! Tutustu valikoimaan alla olevista linkeistä:


Office 2010 -ohjelmien tuki päättyi 13. lokakuuta 2020. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistolle ei ole enää saatavilla tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea.

Windows 7:n tuki päättyi 14. tammikuuta 2020. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmälle ei ole enää saatavilla tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea.

Suosittelemme päivittämään tietokoneesi Windows 10 -käyttöjärjestelmään tai hankkimaan uuden tietokoneen, jossa on esiasennettuna Windows 10.

Myös nämä palvelut saat SS Datapalvelusta!

SS Datapalvelu


SS Datapalvelu

Temppuileeko tietokoneesi tai muu tietotekninen laite?
Toimita laite meille huoltoon, hoidamme sen kuntoon!
Lue lisää tästä


SS Datapalvelu

Loppuiko tulostimestasi väri?
Nouda/Tilaa SS Datapalvelun laajasta tulostustarvikkeiden valikoimasta uusi väri ja jatka työntekoasi! Meiltä saat myös muut toimistotarvikkeet!


SS Datapalvelu

Onko Internet-yhteytesi hidas tai mielestäsi liian kallis?
Ota yhteyttä SS Datapalveluun, rakennetaan sinulle toimiva kokonaisuus! Meidän kautta saat myös DNA-liittymät matkapuhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen.


SS Datapalvelu

Hups! Putosiko älylaitteesi ja näyttö hajosi tai sattuiko jokin muu vahinko?
Ei hätää! Tuo laitteesi SS Datapalveluun huoltoon, niin hoidamme sen toimintakuntoon! Lisätietoja näyttöjen saatavuudesta ja hinnoista löydät tuoteosastosta puhelimet ja tarvikkeet.