Ajankohtaista

Vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta olemme avoinna normaalisti. Seuraamme ja noudatamme hallituksen ja terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia, jotta asiointi olisi turvallista myös poikkeustilanteen aikana.

 • Ethän asioi flunssaoireisena myymälässä
 • Verkkokauppamme palvelee 24/7
 • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta
 • Yski tai aivasta hihaan/nenäliinaan
 • Pidäthän riittävän etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan

Itsenäisyyspäivä 6.12

Myymälämme on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12, verkkokauppamme palvelee normaalisti.


Uudet vuoden 2023 kalenterit

Uudet vuoden 2023 kalenterit ovat saapuneet! Voit tarkastella Ajaston ja CC Kalentereiden malleja tästä linkistä.


3G-verkkojen alasajo

dna elisa telia

Teleoperaattorit DNA, Elisa ja Telia ovat ilmoittaneet sulkevansa omat 3G-verkkonsa vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos päätelaitteesi ei tue 4G:tä tai 5G:tä, niin se pudotetaan 2G-verkkoon.

Varmista päätelaitteesi yhteensopivuus 4G- ja 5G-verkkojen kanssa hyvissä ajoin ennen alasajoa.


Luukku-sähköposti muuttuu maksulliseksi 24.5.2022

Olethan tietoinen, että Luukku-sähköpostipalvelu muuttuu maksulliseksi 24. toukokuuta 2022 alkaen. Muutoksen jälkeen Luukun sähköposti toimii ainoastaan aktiivisella, maksullisella Luukku-tilauksella.

Lisätietoja muutoksesta voit lukea Luukun nettisivuilta.


Tiesitkö?

Windows8-1

Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän laajennettu tuki päättyy 10. tammikuuta 2023 ja Office 2013 -ohjelmien tuki päättyy 11. huhtikuuta 2023. Tuen päättymisen jälkeen Microsoft ei enää tarjoa tietoturvapäivityksiä kyseisille tuotteille.


Windows Server 2012 / 2012 R2 tuen päättyminen

valmistaja microsoft logo

Windows Server 2012 ja 2012 R2 jatkettu tuotetuki päättyy 10. lokakuuta 2023. Tämän jälkeen Microsoft ei enää tarjoa näille järjestelmille tietoturvapäivityksiä, minkä vuoksi on välttämätöntä päivittää järjestelmät uuteen versioon, jotta tiedot ja sovellukset ovat turvassa jatkossakin.


Uudet Samsung Galaxy S22-sarjan puhelimet & Galaxy Tab S8-sarjan tabletit nyt saatavilla!

Tutustu uusiin laitteisiin alla olevista linkeistä:


UUTUUS! Samsung Galaxy Tab A8

Nyt esittelyssä uusi Samsung Galaxy Tab A8, joka on A-sarjan tähän mennessä tehokkain tabletti. Ohuessa ja kevyessä Galaxy Tab A8:ssa on vaikuttava näyttö, se on tehokas ja suorituskykyinen ja se sopii koko perheen käyttöön.

 • Suuri 10,5″ näyttö ja ohuet kehykset takaavat suuremmat kokemukset
 • Tyylikäs muotoilu ja upeat värit
 • Samsung Galaxy Kids turvallista ja hauskaa oppimista varten
 • Pitkään kestävä akku, tuki pikalataukselle
 • Saatavilla myös 4G-malli
 • 32 Gt muistia, voidaan laajentaa 1 Tt microSD-kortilla
Galaxy Tab A8 on monien suosikki. Se on vain 6,9 mm paksu ja 508 g painoinen, joten voit nauttia viihteestä missä tahansa suurella näytöllä. Värivaihtoehdot ovat Gray, Silver ja Pink gold. Suuren 10,5” näytön ja äärimmäisten ohuiden kehysten ansiosta elokuva- ja pelikokemuksista tulee mahtavia, ja videoneuvotteluista sekä luennoista saa enemmän irti. Dolby Atmos -tekniikkaa käyttävät Quad kaiuttimet tarjoavat elokuvateatterimaisen mahtavaa, syvää ja tasapainoista ääntä.

Uusi suoritin takaa tehon ja nopeuden. Sovellukset toimivat nopeasti ja saumattomasti. Pelit toimivat nykimättä. Tehokkaan akun ansiosta voit luoda paljon ja katsoa pitkään, tunti tunnin jälkeen. Sen voi tietenkin myös pikaladata.

Valitsemalla 4G (LTE) -mallin voit muodostaa joustavan yhteyden mobiiliverkkoon missä ikinä oletkin. Galaxy Tab A8:ssa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa – ja sitä voi lisätä 1 teratavun microSD-kortilla.

Samsung Galaxy Tab A8 tarjoaa aina uudenlaisia mahdollisuuksia. Multi-Active-Window’n avulla voit tehdä asioita toisen lomassa, esimerkiksi jatkaa elokuvan katselua samalla, kun selaat verkkoa. Screen Recorderin avulla voit helposti tallentaa oppitunnit, luennot tai pelisessiot.

Samsung Galaxy Kids on pienten suosikki. Se sisältää pedagogisia, hauskoja ja fiksuja sovelluksia. Lapset ovat turvallisessa ympäristössä, jossa he eivät pääse näkemään sopimatonta sisältöä tai käyttämään sinun sisältöäsi. Samalla voit vanhempana myös helposti pitää silmällä, miten kauan lapsi käyttää tablettia ja mitä sovelluksia hän käyttää.

Galaxy Tab A8:n Samsung Knox -tietoturva-alusta on integroitu sekä ohjelmisto- että laitteistotasolle, joten voit nauttia viihteestä rauhallisin mielin.

Samsung Galaxy Tab A8 tekniset tiedot:

NÄYTTÖ10.5″ WUXGA+ TFT (1920X1200) 216PPI, 60Hz
SUORITINUniSOC T618 2×2,0GHz+6×2,0GHz
MITAT6,9 mm 508 g (Wi-Fi/LTE)
KAMERATaka: 8 MP F Etu: 5 MP
MUISTI32 Gt
VERKKO4G + Wifi / Wifi
LIITÄNNÄTUSB TYPE-C 2,0, 3,5 MM STEREO
AKKU7,040 mAh
VÄRITGray, Silver ja Pink gold
MUUTAQuad speakers with Dolby Atmos

Lisätietoja tästä linkistä


Log4j-komponentissa kriittinen Log4shell-haavoittuvuus

Log4j-komponentista on löydetty kriittinen haavoittuvuus, jonka avulla hyökkääjän on mahdollista suorittaa etänä mielivaltaisia komentoja sovelluspalvelimelle. Log4j-komponentti on todella laajasti käytössä suosituissa sovelluksissa. Haavoittuvuutta käytetään aktiivisesti hyväksi.

Apache on julkaissut version log4j-2.17.1, jossa haavoittuvuus on korjattu. Suosittelemme organisaatioita selvittämään, onko niillä Log4j-komponenttia käytössä ja ylläpitäjien tulisi asentaa päivitys mahdollisimman pian.

Haavoittuvien sovellusten lista ja niiden päivitystilanne löytyy tästä linkistä.


Honor 50 nyt saatavilla!

5109AAXW

HONOR 50 5G tulkitsee älypuhelinsuunnittelun estetiikan tuoreella tavalla asettaen samalla uuden merkkipaalun alalla. Upouusi design sisältää äärimmäisen kompleksisen kaksoistekstuuri-, kaksoiskalvo- ja kaksoispinnoiteteknologian, joka saa jokaisen värin kimaltamaan kuin timantit.

Ultratarkalla 108 MP:n neloiskameralla kuvaat videoita usealla kameralla yhtä aikaa. Video on tärkeä tapa luoda muistoja elämästä ja HONOR 50 tuokin mukanaan multichannel-videoarkkitehtuurin, aivan kuten ultrakorkean pikselitarkkuuden ja monipuoliset kamera-algoritmit, helpottaen paremman vloggauskokemuksen saavuttamista yhdellä otolla.

Kaikki myös näyttää juuri oikealta 120 Hz:n kaarevalla 6,57 tuuman OLED-näytöllä, jossa on kapeat, tyylikkään mustat reunat. Eikä se vain näytä, vaan myös tuntuu uskomattomalta. 66W HONOR SuperChargen avulla lataat akun 70 % täyteen vain 20 minuutissa.

 • HONORin laitteet ovat varustettu Googlen palveluilla.

Lisätietoja tästä linkistä


Internet Explorer 11 -selaimen tuki päättyy

Sivustomme ei enää tue Internet Explorer 11 -selainta. Jos kohtaat ongelmia sivustollamme, suosittelemme käyttämään alempana mainittujen selaimien uusimpia versioita parhaimman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Tuetut selaimet (2 viimeisintä versiota):

 • Chrome
 • Firefox
 • Safari
 • Edge
 • Opera

Samsung Galaxy A12 nyt saatavilla! (Uusi 2021 malli)

SM-A125FZKVEUB

 

 

 

 

 

 

 

Neljä kameraa ja selfiekamera varmistavat laadukkaat kuvat
Monipuolisen neloiskameran neljän objektiivin avulla voit ottaa helposti syviä, tarkkoja ja laajoja kuvia. Yritä nostaa kohde esiin taustaa sumentavalla bokeh-tehosteella. Selfiekameran avulla voit nostaa itsesi keskipisteeseen.

Mukavaa muotoilua
Pehmeiden muotojen ansiosta puhelimen käsittely on helppoa. A12 on saatavana väreissä Black, Blue ja White.

Suuri 6,5” Infinity-V-näyttö
Galaxy A12:ssa on suuri 6,5 tuuman Infinity-V-näyttö, joka kattaa 93 % puhelimen pinta-alasta (etukamera vie osan pinta-alasta). Katselukokemus on mahdollisimman hyvä.

Koko pitkän päivän kestävä tehokas akku
Galaxy A12 -puhelimessa on erittäin tehokas 5 000 mAh:n akku. Se tarkoittaa, että voit kuvata ja jakaa sisältöä koko pitkän päivän ilman keskeytyksiä.

Pikalataus
Galaxy A12:ssä on pikalataus, mikä lisää käyttöaikaa. Toisin sanoen se latautuu nopeammin ja sitä tarvitsee ladata harvemmin.

Sormenjälkitunnistus sivulla
Puhelimen voi avata nopeasti ja helposti sivulla olevan sormenjälkilukijan avulla.

Samsung Knox takaa tietoturvan
Palkittu Samsung Knox -tietoturvaratkaisu suojaa puhelinta monitasoisesti heti kun käynnistät sen.

Uusi vuoden 2021 malli on nyt saatavilla! Tutustu valikoimaan alla olevista linkeistä:


Office 2010 -ohjelmien tuki päättyi 13. lokakuuta 2020. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistolle ei ole enää saatavilla tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea.

Windows 7:n tuki päättyi 14. tammikuuta 2020. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmälle ei ole enää saatavilla tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea.

Suosittelemme päivittämään tietokoneesi Windows 10 -käyttöjärjestelmään tai hankkimaan uuden tietokoneen, jossa on esiasennettuna Windows 10.

Myös nämä palvelut saat SS Datapalvelusta!

SS Datapalvelu


SS Datapalvelu

Temppuileeko tietokoneesi tai muu tietotekninen laite?
Toimita laite meille huoltoon, hoidamme sen kuntoon!
Lue lisää tästä


SS Datapalvelu

Loppuiko tulostimestasi väri?
Nouda/Tilaa SS Datapalvelun laajasta tulostustarvikkeiden valikoimasta uusi väri ja jatka työntekoasi! Meiltä saat myös muut toimistotarvikkeet!


SS Datapalvelu

Onko Internet-yhteytesi hidas tai mielestäsi liian kallis?
Ota yhteyttä SS Datapalveluun, rakennetaan sinulle toimiva kokonaisuus! Meidän kautta saat myös DNA-liittymät matkapuhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen.


SS Datapalvelu

Hups! Putosiko älylaitteesi ja näyttö hajosi tai sattuiko jokin muu vahinko?
Ei hätää! Tuo laitteesi SS Datapalveluun huoltoon, niin hoidamme sen toimintakuntoon! Lisätietoja näyttöjen saatavuudesta ja hinnoista löydät tuoteosastosta puhelimet ja tarvikkeet.