Palvelut

ServiceTukipalvelut

SS Datapalvelu on kokenut tukipalvelujen tarjoaja. Oli kysymys sitten tietokoneen, tabletin, älypuhelimen, tulostimen tai jonkin muun tietoliikennelaitteen ongelmista, tulostinasennuksesta tai virustorjunnan loppumisesta, me voimme auttaa. Lähetä laitteesi meille tai tule käymään myymälässämme (arkisin 09-17) niin hoidetaan laitteesi kuntoon!

Tietokone- ja älylaitehuolto

Huollamme eri merkkiset yritysten sekä kuluttaja-asiakkaiden tietokoneet, tabletit sekä älypuhelimet.
Toimita viallinen laite meille hyvän vikaselosteen kanssa tai tuo laite myymäläämme.

Siirrämme myös tietosi vanhalta laitteelta uudelle, mikäli se on mahdollista.

Varmuuskopiointi on aina asiakkaan vastuulla. SS Datapalvelu Oy ei vastaa huollon aikana mahdollisesti kadonneista tiedoista.

Pidä siis ajan tasalla olevaa varmuuskopiota laitteesi tiedoista! Voit kysyä meiltä apua varmuuskopiointiin tai voimme suorittaa tietojen varmuuskopioinnin maksullisena lisäpalveluna.

Kierratys

Kierrätyspalvelut

Hävitämme hallitusti vanhat laitteesi ilman pelkoa siitä, että tietojesi leviäminen olisi riskinä.

Voit huoletta toimittaa vanhan laitteesi meille, hyödynnämme mahdolliset varaosat ja tuhoamme tiedot ja laitteen turvallisesti!

 

Support_2

Järjestelmäasennukset

SS Datapalvelu on kokenut laitetoimittaja. Asennamme kiinteät verkon laiteasennukset sekä kytkennät. Suoritamme myös verkon mittaukset ja ongelmatilanteiden selvityksen. Lisäksi asennamme langattomia verkkoja, hälytinjärjestelmiä ja kameravalvontalaitteita. Näiden laitteiden asennuksesta meillä on myös vuosien kokemus. Vuosien mittaan olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia järjestelmäasennuksia, joten ota yhteyttä jos tarpeita ilmenee!

 

Verkkokauppa

SS Datapalvelun verkkokauppa palvelee teitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppamme tarjonnan näet Tuotteet-osiosta.
Voit myös keskustella tuotteistamme henkilökuntamme kanssa sivustomme Chat-palvelussa arkisin 09-17.
Tervetuloa ostoksille!