Palvelut

ServiceTukipalvelut

SS DATAPALVELU OY on kokenut tukipalvelujen tarjoaja. Oli kysymys sitten tietokoneen, tabletlaitteen, älypuhelimen, tulostimen tai jonkin muun tietoliikennelaitteen ongelmista, tulostinasennuksesta tai virustorjunnan loppumisesta, me voimme auttaa. Tule käymään myymälässämme (arkisin 09-17) tai soita +358408373900 niin sovitaan asennusaika!itservices

Tietokonehuolto

Normaali huoltotyö toimitiloissamme tai asiakkaan luona tapahtuva korjaus, nouto korjattavaksi ja muut data-asennukset.

Huollamme eri merkkiset tietokoneet, pöytämalliset sekä kannettavat.

-Suoritamme aina koneen avaamisen yhteydessä kotelon siivouksen ja tuulettimien ym. tarkistuksen.

– Isommat huollon aikana ilmenevät ongelmat keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa periaatteella ettei 200€ arvoiseen koneeseen tehdä 400€ remonttia.

ASIAKAS ON AINA ITSE VASTUUSSA OMISTA KONEELLA OLEVISTA TIEDOISTAAN!

Huoltotöiden aikana saattaa ilmetä, että koneen kiintolevy voi olla niin rikki, että tietojen pelastaminen ei ole meillä mahdollista.

PIDÄ SIIS AINA AJAN TASALLA OLEVAA VARMUUSKOPIOTA KONEESI TIEDOSTOISTA! Voit kysyä meiltä apua varmuuskopiointiin.

Ota viallinen laite mukaan ja tuo se huoltoon myymäläämme!

Support_2

Järjestelmäasennukset

SS DATAPALVELU OY on kokenut laitetoimittaja. Asennamme kiinteät verkon laiteasennukset sekä kytkennät. Suoritamme myös verkon mittaukset ja ongelmatilanteiden selvityksen. Lisäksi asennamme langattomia verkkoja, hälytinjärjestelmiä ja kameravalvontalaitteita. Näiden laitteiden asennuksesta meillä on myös vuosien kokemus. Vuosien mittaan olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia järjestelmäasennuksia, joten ota yhteyttä jos tarpeita ilmenee!