Palvelut

ServiceTukipalvelut

SS Datapalvelu Oy on kokenut tukipalvelujen tarjoaja. Oli kysymys sitten tietokoneen, tablet-laitteen, älypuhelimen, tulostimen tai jonkin muun tietoliikennelaitteen ongelmista, tulostinasennuksesta tai virustorjunnan loppumisesta, me voimme auttaa. Lähetä laitteesi meille tai tule käymään myymälässämme (arkisin 09-17) niin hoidetaan laitteesi kuntoon!

Tietokone- ja älylaitehuolto

Huollamme eri merkkiset yritysten sekä kuluttaja-asiakkaiden tietokoneet, tabletit sekä älypuhelimet.

Siirrämme myös tietosi vanhalta laitteelta uudelle, mikäli se on mahdollista.

Toimita viallinen laite meille hyvän vikaselosteen kanssa tai tuo laite myymäläämme.

Asiakas on aina itse vastuussa laitteella olevista omista tiedoistaan!

Pidä siis ajan tasalla olevaa varmuuskopiota laitteesi tiedostoista! Voit kysyä meiltä apua varmuuskopiointiin.

 

Kierratys

Kierrätyspalvelut

Hävitämme hallitusti vanhat laitteesi ilman pelkoa siitä, että tietojesi leviäminen olisi riskinä.

Voit huoletta toimittaa vanhan laitteesi meille, hyödynnämme mahdolliset varaosat ja tuhoamme tiedot ja laitteen turvallisesti!

 

Support_2

Järjestelmäasennukset

SS Datapalvelu Oy on kokenut laitetoimittaja. Asennamme kiinteät verkon laiteasennukset sekä kytkennät. Suoritamme myös verkon mittaukset ja ongelmatilanteiden selvityksen. Lisäksi asennamme langattomia verkkoja, hälytinjärjestelmiä ja kameravalvontalaitteita. Näiden laitteiden asennuksesta meillä on myös vuosien kokemus. Vuosien mittaan olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia järjestelmäasennuksia, joten ota yhteyttä jos tarpeita ilmenee!

 

Verkkokauppa

SS Datapalvelu Oy:n verkkokauppa palvelee teitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppamme tarjonnan näet Tuotteet-osiosta.
Voit myös keskustella tuotteistamme henkilökuntamme kanssa sivustomme Chat-palvelussa. Sinne pääset klikkaamalla sivuston oikeassa alakulmassa olevaa puhekuplaa.
Tervetuloa ostoksille!