Ale!

Dreame D9 Max robotti-imuri valkoinen

Alkuperäinen hinta oli: 349,00€.Nykyinen hinta on: 329,00€.

Dreame D9 Max robotti-imuri valkoinen • Tehokas 4000 Pa imuteho • LiDAR lasernavigointi • 5200 mAh akku, jopa 250 m2 alue • Moppaus • Älykäs kartoitus • Takuu 24kk

 

Ei varastossa (toimitusaika-arvio 2-14 arkipäivää toimittajiemme varastotilanteesta riippuen)

Ilmoita saatavuudesta

Tuotetunnus (SKU): D9MAX Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dreame D9 Max robotti-imuri valkoinen

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tehokas 4000 Pa imuteho
  • LiDAR -lasernavigointi
  • 5200 mAh akku, jopa 250 m2 alue
  • Moppaus
  • Älykäs kartoitus

Dreamen D9 Max on uusi automaattinen siivousapulainen, joka helpottaa ja yksinkertaistaa jokapäiväistä elämää. Tehokas robottipölynimuri on varustettu 4000 Pa:n imuteholla ja neljällä valittavalla tehosäädöllä, joilla voit säätää siivousta mieltymystesi ja lattianpuhdistustarpeesi mukaan.

Robotti säätää Imutehotason automaattisesti maksimiin, kun mattoja havaitaan syväpuhdistuksen varmistamiseksi. Harjaton kumiharja auttaa myös ravistelemaan alla olevaa pölyä ja likaa sekä matoista että rakoista. Robottipölynimurissa on tilava 570 ml roskakori. D9 Max on myös varustettu vahvalla 5 200 mAh akulla, joka mahdollistaa jopa 250 m2 puhdistusalueen.

Se palaa automaattisesti telakointiasemaan, kun akun lataus on vähissä, ja jatkaa sitten puhdistamista siitä, mihin se jäi. Robotti kulkee esteettömästi 20 mm korkeiden kynnysten läpi.

D9 Max on varustettu LiDAR-laserilla ja se liikkuu kulmasta kulmaan varmistaakseen lattioiden perusteellisen puhdistuksen. Navigointitekniikka suunnittelee ja luo kodin kartan luodakseen järjestelmällisesti tehokkaimman siivousreitin välttäen samalla esteitä matkan varrella. D9 Max tekee muutakin kuin imuroi. Sileän irrotettavan moppimoduulin ansiosta tulet kotiin juuri mopatuille lattioille. Robotissa on kolme eri vedenpoistoaukkoa riippuen lattian pinnasta.

D9 Maxia ohjataan älykkäästi Dreamehome-sovelluksella, joka tukee ruotsin ja norjan kieliä, tai puheavusteilla Google Home, Apple Homekit tai Alexa. Seuraa D9 Maxia sovelluksen kautta ja säädä ja mukauta siivousta mieltymystesi mukaan, luo siivousaikatauluja ja -rutiineja, aseta kieltoalueita ja paljon muuta. D9 Max on joustava ja ylittää esteettömästi yli 20 mm korkeat kynnykset ja menee sujuvasti huonekalujen alle.

Automaattinen ja tehokas puhdistus

Dreame D9 Max on automaattinen siivousapulainen, joka auttaa jokapäiväisissä töissä ja antaa aikaa muuhunkin kuin lattioiden siivoamiseen. Robottipölynimurin tehokas imuteho on 4000Pa ja se varmistaa, että lattioissa ei ole likaa. Valitse neljästä imutasosta ja räätälöi puhdistus lattian puhdistustarpeiden mukaan.

D9 Max tunnistaa matot automaattisesti ja säätää imukapasiteetin maksimivoimakkuuteen varmistaakseen, että mattojen alla oleva lika imuroidaan. Robottipölynimurin harjattoman kumiharjan avulla pöly ravistetaan syvyyteen piilossa olevista matoista ja rakoista. Vahva imuteho ja kumiharja yhdessä varmistavat, että lattioissa ja matoissa ei ole likaa.

Kumiharjan materiaali vähentää hiusten takertumista ja tekee harjaan juuttuneiden karvojen poistamisesta helppoa ja sileää. Robottipölynimuri on varustettu 570 ml:n roskakorilla. Kodin koon ja lian määrän perusteella D9 Max voi suorittaa muutaman puhdistusjakson ennen kuin roskakori on tyhjennettävä. Robottipölynimuri on varustettu vahvalla 5200mAh akulla, joka mahdollistaa jopa 250m2 siivousalueen.

Kun robottipölynimurin akku on vähissä, se palaa automaattisesti telakointiasemaan ja kun akku on ladattu, se latautuu.

LiDAR-laser johtaa puhtaaseen kotiin

Robotti-imuri D9 Max on varustettu LiDAR-laser-navigointitekniikalla, joka varmistaa, että lattian jokainen tuuma kulmasta kulmaan puhdistetaan. LiDAR-laser skannaa kodin ja luo pohjapiirroskartan tehdäkseen tehokkaimman siivousreitin varmistaen samalla, että jokainen neliömetri imuroi ja mopataan. LiDAR-laserin avulla robottipölynimuri välttää esteitä, kuten portaita.

Joustava moppaus kimaltelevan puhtaille lattioille

D9 Max tekee muutakin kuin imuroida lattiasi, se myös moppaa ne – tule kotiin pölyttömille ja kimalteleville lattioille. Robottiimurissa on kätevä irrotettava moppimoduuli, jossa on 270 ml:n suuri vesisäiliö ja mikrokuituliinat. Valitse pelkkä imurointi, moppaus tai molempien yhdistelmä samanaikaisesti. Valitse kolmesta vesivirtauksesta ja säädä virtaus ja räätälöi moppaus eri lattiapinnoille.

Älykäs ohjaus sovelluksella ja ääniavustajalla

Ohjaa D9 Maxia vaivattomasti paikallisia kieliä, esimerkiksi ruotsia ja norjaa, tukevalla Dreamehome-sovelluksella, yhteensopivilla ääniavusteilla Google Home, Apple Homekit tai Alexa tai käyttämällä robottipölynimurin painikkeita.

Hanki täydellinen hallinta robotti-imuriisi sovelluksen avulla. Sovellus näyttää kotisi kartan, jossa voit jakaa ja merkitä pohjapiirroksen eri huoneisiin, merkitä mattoja jne. Säädä ja mukauta siivousta sovelluksessa. Voit esimerkiksi luoda siivousaikatauluja ja siivousrutiineja, säätää imutehon tasoa ja veden virtausta, valita, siivotaanko koko koti vai vain tietyt alueet, merkitä kieltoalueita, joissa robottipölynimuri ei saa ajaa ja paljon enemmän.

Käytä Dreamehome-sovellusta tai äänikomentoa sujuvaan ja automaattiseen puhdistuskokemukseen D9 Maxilla.