Logitech MK295 Silent langaton hiiri/näppäimistö musta

54,90

Logitech MK295 Silent langaton hiiri/näppäimistö • Langaton näppäimistö- ja hiiri paketti • 2.4 GHz • toimintamatka enintään 10m • Logitech Unifying -vastaanotto • musta • Takuuaika 24kk

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 920-009810 Osastot: ,

Kuvaus

Logitech MK295 Silent langaton hiiri/näppäimistö musta

Poista häiritsevät tekijät, jotta voit keskittyä työhösi. Tämä on Logitechin langaton MK295 Silent -yhdistelmä. Siinä on mukana ainutlaatuinen SilentTouch-tekniikka, jonka ansiosta näppäimistö ja hiiri toimivat jopa 90 % hiljaisemmin. Se tarjoaa maailman myydyimmän yhdistelmän tutun napsautus- ja näppäilytuntuman ilman häiritseviä ääniä.

TÄYSIKOKOISTA MUKAVUUTTA

Täysikokoinen näppäimistö on tyylikkäästi muotoiltu ja sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Kahdeksan kätevää pikanäppäintä ja täysi numeronäppäimistö helpottavat tietojen syöttämistä ja siirtymistä.

MUKAVA, PIENIKOKOINEN HIIRI

Kannettava ja käteen sopiva muoto. Napsauttaminen ja osoittaminen on tasaista ja tarkkaa lähes kaikilla alustoilla. Ja SilentTouch-tekniikan ansiosta kaikki tapahtuu vaikuttavan hiljaisesti.

VIIVEETÖN LANGATON YHTEYS

Vakaan ja luotettavan 2,4 GHz:n langattoman yhteyden ja 10 metrin kantaman ansiosta käyttö sujuu katkoitta ja viiveettä. Työpöytä pysyy siistinä, sillä USB-vastaanotin on niin pieni, että sitä voi pitää tietokoneessa.

mk295-yhdistelmä
akun kesto -kuvake

PITKÄÄN KESTÄVÄT PARISTOT

Näppäimistön paristojen kolmen vuoden ja hiiren paristojen puolentoista vuoden käyttöikä takaavat, että voit käyttää yhdistelmää pitkään vaihtamatta paristoja.

roiskeenkestävä muotoilu-, kestävät näppäimet- ja taittuvat jalat -kuvakkeet

KESTÄVÄ JA LUOTETTAVA

Roiskeenkestävä malli3 , kestävät näppäimet ja vankat taittuvat jalat, joiden korkeutta voi säätää, lisäävät käytettävyyttä ja käyttömukavuutta.

Katso lisätietoa tuotteesta

Katso esittelyvideo tuotteesta

Saatat myös pitää...