HP CE505X musta lasertulostuskasetti

209,00

HP CE505X musta lasertulostuskasetti • Alkuperäinen laadukas HP laser tulostus tarvike • Tulostuskapasiteetti jopa 6500 sivua • Takuuaika 0kk

Tuotetunnus (SKU): CE505X Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

HP CE505X musta lasertulostuskasetti

Alkuperäinen HP CE505X musta lasertulostuskasetti malleihin LaserJet P2054, P2055, P2056, P2057. Tulostuskapasiteetti jopa 6500 sivua.

Kehitetty toimimaan ensimmäisellä kerralla, joka kerta

Voit luottaa siihen, että alkuperäisten HP-kasettien avulla saat jatkuvasti korkealaatuiset tulokset ja ensiluokkaisen suorituskyvyn.

Laadukkaat tulosteet, joista voit olla ylpeä

Koe ensiluokkainen tulostuslaatu alkuperäisillä HP-kaseteilla, jotka tekevät vaikutuksen eloisilla väreillään, terävällä tekstillään ja syvillä mustan sävyillään.

Ympäristöystävällinen valinta.

Tulosta huoletta – alkuperäiset HP-kasetit on suunniteltu ympäristöystävällisiksi, joten ne on helppo kierrättää ja ne tuottavat vähemmän jätettä.

Paremmin yhdessä. Parempia tuloksia.

Alkuperäiset HP-kasetit ovat ainoita kasetteja, jotka on kehitetty HP-tulostimia varten, ja ne takaavat luotettavan laadun, tulokset ja tasaisen suorituskyvyn.

Miksi kannattaa ostaa alkuperäisiä HP-kasetteja?

Vapauta aikaa ja resursseja tärkeitä yritystehtäviä varten käyttämällä alkuperäisiä HP LaserJet -kasetteja. Alkuperäiset HP-kasetit ja HP-väriaine saavat tulostimesi ja monitoimilaitteesi toimimaan tasaisesti. Ja luotettava korkealaatuinen tulostus puolestaan pitää toimiston tuottavana.

Tuotteen yleiskatsaus

Ongelmatonta tulostusta sivusta sivuun. Tasaiset tulokset kasetista kasettiin. Tulostus käy toimistossa kätevästi alkuperäisellä HP-väriaineella täytettyjen alkuperäisten HP-värikasettien avulla. Lisäksi voit luottaa HP:n ympäristöjohtajuuteen.

Paranna tuottavuutta huolettomalla tulostuksella

Valitse luotettavat ja suorituskykyiset alkuperäiset HP-tulostuskasetit ja vältä kasettiongelmista ja uudelleentulostuksista johtuva rahan ja ajan tuhlaus.

HP pitää huolta ympäristöstä

HP suunnittelee tuotteet energiatehokkaiksi ja kierrätyskelpoisiksi

Tasaiset tulokset ja sulava tulostaminen

Jos haluat ongelmattoman tulostuskokemuksen, valitse keskeytymätön ja tasainen suorituskyky – valitse alkuperäinen HP.

Lisätiedot

Mitat32 × 11 × 19 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...